Saturday, 30 April 2011

2 Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ TeNtaNg Si diA Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Assalamualaikum..pendahuluan kata.. Sebelum saya cite kan "tentang si dia" korang pasti tertanye2.. sapekah gerangan itu? hehehe.. Dia lah si jantung hati ku... (mesti lorh bf baby) .


  • Nama dia MOHD AZLY B.AHMAD. nak kata handsome 2.. xde lorh sgt..
  • Dia asal dr TAIPING. 
  • Umur 26 thun dh.. (tua dh pun) kih3...
  • Dia bekerja di SUBANG JAYA.. (Pejabat tanah)
Korang pasti nk tahu kenal macam mana kn? hurmm.. ok lorh secara jujur nya.. chewwaaahhh!! saya kenal dia pun dr FACEBOOK. Lepas je mngenal antara satu sama lain, dia terus deactive facebook die.Then mula lorh btukar no fon.Kami kenal hati budi masing2 pun dr fon. sedih nya .. xcam korang pun. hehheehe.Kemudian dh lama mengenal antara satu sama lain..die pun mengucapkan kata2 cinta.. kah3...bahawa Dalam diam2 dia mencintaiku (cehh, macam lagu STING r plak..) hehehe..then,jumpa masa saya dtg ke K.L. Yang best nye 2... siap jumpa family saya g 2..betapa gentle nye die time2.. dh lorh first time lak 2.. hahahah~ lawak pun ade lorh..then family saya pun bg peluang kuar jln2 dgn dia..

[ 1st time jumpa ]
                             

Alhamdulillah, dengan berkat Illahi,keluarga kami setuju dengan hubungan kitorg..Saya pun turun ke kampung dia (taiping)..Dia bawa saya g jumpa family dia.. best giler, family dia sporting sgt..Dalam seumur hidup, inilah kali pertama saya dtg menjejak kaki ke taiping.. kih3... Mmg terpegun,taiping is a nice place..!! cantik sgt...Bile skli dtg mmg nk dtg lg lorh katakan.. kahkahkah..
...urmm.. si dia nieh mmg banyak persamaan dgn saya..iaitu :

  • Suka makan coklat
  • Suka team bola yang sama ( mesti lorh CHELSEA)
  • Mudah terasa, majuk, dll...
  • byk lorh..lau cite pun smp bile pun xabiz.. hahahah~
[go..go..go.. CHELSEA ]
                      

[ d taiping bersama dia ]
                       

       

so, ape pandangan korang tentang hubungan kami?ade macam ROMEO N JULIET x?hehehe.. romantik x kami? huhuhu... tp yg paling geli hati,sume keluarga aku cakap muka bf aku nieh macam muka ayah aku (masa muda2 lu) hahahaa... ade jodoh kowt.. aku cume bersyukur sal kebaikan n keburukan die.. so,aku nak korang pun jangan lorh memilih sgtdengan cinta korang tue.. takowt sampai tua pun xjumpa.. Doa2 je lorh,moga2 hubungan kami sampai ke pelamin.. cewahhh.. (gatai lorh plak aku nieh) oppssss..terlebih sudah..

2 comments:

aNgaH aRbiE said...
This comment has been removed by the author.
AriSa MizuTaNi said...

uiisshhh... jodoh d tangan ALLAH...